page_banner

Биаопин

 • Jinsha Gu Sauce Aroma Liquor Shenchu Series Biaopin

  Јинсха Гу сос арома ликер Схенцху серија Биаопин

  Место порекла: град Бијие, провинција Гуизхоу

  Терет: Сирак, пшеница, вода

  Мирис: арома соса

  Процес кувања: Фермент хране

  Величина: 500мл/боца

  Оцена: Премиум

  Садржај алкохола (%): 53%

  Складиштење: Чувати на чистом, проветреном, хладном и сувом месту